I sommer er det mulig å delta på to guidede vandringer på Kongevegen over Dovrefjell. På vandringene vil du få vite mer om kongevegens historie og få mulighet til å se nyoppdagede strekninger av den gamle kongevegen. Første vandring arrangeres torsdag 5. juli fra kl. 16.30 til ca. kl. 19.00. Vi starter vandringen fra innkjøringen ved Hageseter (oppmøte her kl.16.30), og går mot Hjerkinn fjellstue hvor det vil bli servert kaffe med noe til. Den neste vandringen arrangeres lørdag 25. august og går fra parkeringen på Gammelholet til Nestavollen. Oppmøte på Gammelholet kl. 12.00. Ankomst Nestavollen ca. kl. 17.00. Påmelding til vandringen på Vårstigen kan gjøres til Marit Johansson på marit.johansson@vegvesen.no.

Guider på vandringene er Hans-Jacob Dahl (Pilegrimssenter Dovrefjell), Ann Kristin Engh (Statens vegvesen) og Marit Johansson (prosjektleder for Kongevegen over Dovrefjell). Arrangør for vandringene er Hovedprosjekt Kongevegen over Dovrefjell.